Fotograaf

Mijn naam is Fiona Hageman en in juni 2015 heb ik mijn Bachelor of Arts in Photography behaald aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tegenwoordig woon, werk en studeer ik in Tilburg en omgeving.
Bent u op zoek naar een geschoolde ervaren fotograaf voor een sfeervolle fotoreportage van een aangelegenheid, zoals uw bruiloft, dan help ik u graag. Mocht u vragen hebben, mijn portfolio willen inzien of een afspraak willen inplannen, voel je vrij om mij te contacteren.

Prijs : Al v.a. Euro 125,- (3uur)

Feestlocatie

Kijk eens op de site van: Partycentrumtilburg.nl

Deze schitterende locatie verzorgt al meer dan 50 jaar feesten en partijen in Tilburg en nu sinds kort ook in Berkel-Enschot.

Gaat u binnenkort trouwen en kent u de danspassen niet? Zoekt u een cursus zodat u toch nog een spetterende openingsdans weg kunt geven na de voltrekking van uw huwelijk? Schrijf u dan in voor de Honeymooncursus van Dansschool van Opstal in Tilburg! Samen met andere aanstaande bruidsparen volgt u dansles om de opening van uw bruiloft goed in te luiden.

Bloemist

Bij ons kunt u ook naar wens een keuze maken betreffende diverse bloemwerken van verse bloemen! Deze worden gemaakt door Marc van Miert Bloemen (erkent bloemmist).
Op uw trouwdag komt dan uw trouwauto voorrijden met de door u gekozen bloemwerken “aan boord”, en met het autoboeket, indien u hiervoor gekozen heeft, op de motorkap.
Het geeft een veilig gevoel dat(zonder dat u er zelf voor heeft moeten zorgen) wanneer de trouwauto voorrijdt, óók de bloemwerken aanwezig zijn.
Er kan bijv. meteen met het opspelden van de corsages worden gestart. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden voor: Uw bruidsboeket met de daarbij behorende corsages voor bruid,           bruidegom en gasten

  • Biedermeiertjes voor de de bruidskinderen, bloemen voor de bruidsjonker
  • Decoraties voor in het haar
  • Bloemen als extra versiering in de kerk
  • Autoboeket

Alles is mogelijk: model, kleuren, samenstelling en inhoud…graag wel vroegtijdig aan ons doorgeven.

DienstPrijs
Handgebonden bruidsboeket vanaf € 25,-
Gestoken biedermeier of waterval op een houdervanaf € 40,-
Corsage bruidegom aangepast aan boeket1ste Gratis Overige Corsage vanaf € 2,50